Поділитись:

На Рівненщині горів поїзд із пасажирами (фото)

Середа, 06 березня 2019, 13:13
На Рівненщині горів поїзд із пасажирами (фото)

У Сарненському районі рятувальники ліквідували пожежу у потязі.

5 березня о 16:40надійшло повідомлення про пожежу у потязі сполученням" Сарни-Здолбунів". Поїзд загорівся полизу села Немовичі, – інформує ДСНС у Рівненській області. 

На місце виклику було направлено чергове відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни, а також місцеву пожежну команду села Немовичі. Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що вогнем охоплено машинне відділення дизельного потягу. Провівши евакуацію всіх пасажирів, вогнеборці одразу подали вогнегасячі засоби в осередок пожежі. Жертв та постраждалих немає.

До ліквідації було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та вісім чоловік особового складу рятувальників, а також пожежний потяг. Причина пожежі встановлюється.

На Рівненщині горів поїзд із пасажирами (фото)На Рівненщині горів поїзд із пасажирами (фото)На Рівненщині горів поїзд із пасажирами (фото)На Рівненщині горів поїзд із пасажирами (фото)На Рівненщині горів поїзд із пасажирами (фото)На Рівненщині горів поїзд із пасажирами (фото)На Рівненщині горів поїзд із пасажирами (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів