Поділитись:

Помер перший рок-гітарист гурту Queen

Четвер, 07 березня 2019, 16:32

Рок-гітарист з відомого британського гурту Queen Майк Гроуз помер цими днями.

6 березня на своїй сторінці у Facebook про це повідомив повідомив барабанщик Queen Роджер Тейлор, – інформує 24 телеканал. 

Майк Гроуз був першим бас-гітаристом групи Queen, яка офіційно почала своє існування у 1971 році. Тоді у складі гурту вже був соло-гітарист Брайан Мей і легендарний соліст Фредді Мерк'юрі.

"Так сумно чути про мого старого друга Майка Гроуза, якого я вперше почув у групі під назвою "The Individuals", коли ми ще були в школі. Він завжди звучав круто. Спочивай з миром", – сповістив про смерть музиканта Роджер Тейлор.

Що відомо про Майка Гроуза?

Про життя і творчість музиканта відомо небагато. Роджер Тейлор у 1970 році запросив у гурт Майка, оскільки був з ним добре знайомий. За неофіційними даними, тоді Гроузу було всього 22 роки. У складі Queen він побув кілька місяців і лише три рази взяв участь в концертах. Рок-гітарист вирішив покинути гурт і на його заміну прийшов вже всім відомий бас-гітарист Джон Дікон. Незважаючи на розбіжності в гурті, музиканти протягом всього життя підтримували хороші стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів