Поділитись:

Луцький ЦНАП видаватиме дозволи на працевлаштування іноземців

Четвер, 07 березня 2019, 14:55
Луцький ЦНАП видаватиме дозволи на працевлаштування іноземців

Відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Волинським обласним центром зайнятості в особі директора Романа Романюка та департаментом “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку” в особі директора Лариси Карп’як.

Про це повідомляє портал електронних сервісів Волині. 

“Наша співпраця з обласним центром зайнятості триває вже давно, – наголосила директор департаменту ЦНАП Лариса Карп’як. – Дуже приємно, що представники Луцького міського центру зайнятості здійснють прийом у вигляді консультацій у департаменті ЦНАП, це надає можливість відвідувачам комплексно отримувати послуги. Адже у департаменті ще здійснюють прийом представники Фонду соціального страхування України у Волинській області і представники Пенсійного фонду України Волинської області. Сьогодні ми не лише підписуємо Меморадум про співпрацю, а й надаємо старт новій послузі у сфері видачі, продовження строку дії, внесення змін, скасування дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства, яка невдовзі надаватиметься через адміністраторів”.

Зі слів директора обласного центру зайнятості Романа Романюка, запровадженя нової послуги у ЦНАП, до речі, єдиної платної послуги, яку надає Волинській обласний центр зайнятості, надасть можливість ще зручніше громадянину будь-якої країни світу працевлаштуватися на території України.

“Зазвичай за дозволами на працевлаштування на підприємствах нашої держави звертаються працедавці, які завозять високотехнологічне обладнання і запрошують на роботу вузькоспеціалізованих спеціалістів, які не лише проводять налагоджувальні роботи на цьому обладнанні, а й навчають персонал, – зазначив Роман Романюк. – Торік було видано 189 нових дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства та 39 дозволів продовжено”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів