Поділитись:

Волинь у ДТП: авто влетіло у кювет та збиті пішоходи

П'ятниця, 08 березня 2019, 10:40
Волинь у ДТП: авто влетіло у кювет та збиті пішоходи

Автомобіль «Daewoo Lanos» злетів у кювет на автодорозі у селі Кременець Рожищенського району. Пригода трапилася 7 березня, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області. Внаслідок ДТП водій «Daewoo Lanos» отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення хірургії обласної лікарні. За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження.

За кермом легковика перебував 24-річний лучанин. Водій, ймовірно, не вибрав безпечної швидкості руху та злетів у кювет.

Цього ж дня, на вулиці Гордіюк у Луцьку 24-річний житель Локачинського району, керуючи автомобілем «Mazda 5», не надав переваги у русі та зіткнувся із «Renault Master», за кермом якого перебував 23-річний лучанин. Водій легковика травмувався, його госпіталізували.

Дещо пізніше, близько 21:00 на проспекті Грушевського в обласному центрі під колеса вантажівки «DAF» потрапила 30-річна жителька Луцького району, а у Нововолинську на вулиці Львівській 41-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Fiat Scudo», збив 23-річну жительку Іваничівскього району.

Її госпіталізували у відділення реанімації Нововолинської міської лікарні, жителька Луцького району не госпіталізовувалась.

За усіма фактами автопригод слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку п'янючий водій "зніс" електроопору і втік (фото)

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:02
20 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024