Поділитись:

Луцький фотохудожник присвятив серію знімків Юрію Яцюку

Неділя, 10 березня 2019, 10:00

Луцький фотохудожник Віктор Чухрай поділився світлинами "пташиного" Луцька і присвятив серію знімків журналісту Юрію Яцюку, який трагічно загинув 8 березня. 

Про це він написав у Facebook. 

"Уже вертаються співочії пташки, як писала Леся Українка... Доробок присвячую Юрію Яцюку, який якось трагічно відлетів від нас... Вже перші зяблики прилетіли будити Мавок над дідом Стиром, і решта наших маленьких пречудових друзів прилетіла ніби попрощатися з Юрком...Мені так видається...А зокрема зяблик у шлюбному весняному вбранні з першою весняною пісенькою, чудовий чорний дрізд, парочка довгохвостих синичок вже мостить гніздечко, наймудріша хитрюща сойка і чудовий повзик, пара крижнів і такий забавний польовий горобчик... Лиш якийсь ніби чорний ангел промайнув на злеті у крилах грака... Цінуйте і любіть кожну мить життя і бережіть одне одного. "Життя – єдина мить, Для смерті ж – вічність ціла", – Олександр Олесь", – прокоментував доробок Віктор Чухрай. 

Нагадаємо: аварія сталася ввечері 8 березня на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне». Поліція вже розпочала кримінальне провадження. Попрощатися з журналістом можна буде у неділю, 10 березня. О 10:30 розпочнеться чин похорону. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів