Поділитись:

На трасі з Луцька до Рівного лежить багато повалених дерев (фото)

Понеділок, 11 березня 2019, 14:21
На трасі з Луцька до Рівного лежить багато повалених дерев (фото)

На дорозі Н-22 (Устилуг-Луцьк-Рівне) лежить чимало повалених дерев. Патрульні відтягують їх на узбіччя, на інших ділянках працюють бригади рятувальників.

У понеділок, 11 березня, пориви вітру на Волині сягають 25-30 км/годину. Патрульні поліцейські надають допомогу водіям та допомагають ліквідовувати наслідки негоди. Водіїв заликають бути особливо уважними та обережними, – інформує прес-служба патрульної поліції Волині. 

На трасі з Луцька до Рівного лежить багато повалених дерев (фото)На трасі з Луцька до Рівного лежить багато повалених дерев (фото)На трасі з Луцька до Рівного лежить багато повалених дерев (фото)На трасі з Луцька до Рівного лежить багато повалених дерев (фото)На трасі з Луцька до Рівного лежить багато повалених дерев (фото)

У Луцьку 11 березня з будинку на Театральному майдані відвалився шматок фасаду. А на вулиці Рівненській не витримав вітру і впав на дорогу рекламний щит. Біля дитячої лікарні, що на проспекті Відродження, дерево впало прямо на припаркований автомобіль Hyundai.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дерево на трасі і зірваний зі школи дах: що наробила негода на Волині

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024