Поділитись:

У Ковелі чоловік до смерті побив товариша по чарці

Вівторок, 12 березня 2019, 11:07
У Ковелі чоловік до смерті побив товариша по чарці

У Ковелі під час чаркування між чоловіками виникла суперечека, в результаті якої один із них до смерті побив іншого. 

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині. 

11 березня до місцева жителька повідомила про те, що за місцем свого проживання вона виявила тіло чоловіка. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Оперативники спільно із дільничними офіцерами поліції встановили особу 43-річного зловмисника, причетного до скоєння злочину. Поліцейські з’ясували, що подія трапилася напередодні у квартирі заявниці. Під час спільного розпиття алкогольних напоїв між чоловіками виникла суперечка, внаслідок якої 43-річний чоловік спричинив тілесні ушкодження потерпілому, котрі призвели до смерті  58-річного чоловіка. До слова, обидва були без постійного місця проживання.

Кривдника затримали в порядку статті 208 КПК України, нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Він раніше мав проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.121 ( Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк до десяти років. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині суд задовольнив позов матері проти Росії за вбивство сина-солдата

Надрукувати
мітки:
коментарів