Поділитись:

Ні пилу, ні бруду: у Луцьку – генприбирання після зими

Вівторок, 12 березня 2019, 14:01

Виконувач обов'язків міського голови Григорій Пустовіт звернув увагу на необхідність прибирання міста від сміття, яке накопичилося за зиму.

Із його слів, сніг зійшов, уже поступово на вулиці тепліє й необхідно привести наше місто у належний вигляд. Він закликав керівника департаменту ЖКГ Юрія Крася посилити роботу у цьому напрямку, адже необхідно в найкоротші терміни все довести до ладу, – інформує прес-служба Луцької міської ради. 

Юрій Крась поінформував присутніх, що уже проведені тендери й визначено підрядників, які прибиратимуть вулиці нашого міста. Із його слів, нині уже розпочалися активні роботи. Зараз прибирається відсів, пилюка та бруд з основних доріг. Техніка працює щодня. Нині ці роботи ведуться у центральній частині міста й поступово просуватимуться до окраїн.

Також активізовують роботу житлово-комунальні підприємства, які починають працювати на прибудинкових територіях.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук звернув увагу директора департаменту ЖКГ Юрія Крася та департаменту муніципальної варти активніше працювати з головами ОСББ щодо необхідності прибирання на їхніх територіях. 

А 19 квітня відбудеться загальноміська толока. Він наголосив, що традиційно є визначені зони для прибирання, однак, якщо у лучан є пропозиції щодо місць, де необхідно навести лад, то необхідно їх подати у департамент сім'ї, молоді та спорту чи відділ екології.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів