Поділитись:

Анатолій Гриценко розповів лучанам про перші кроки на посаді Президента України (фото)*

Вівторок, 12 березня 2019, 12:40

Близько тисячі волинян прийшли на зустріч з кандидатом у президенти України Анатолієм Гриценком.

Захід відбувся у понеділок, 11 березня, у великому залі РЦ «Промінь».

Свій виступ політик розпочав зі згадки про скандальне розслідування журналістів BIHUS.INFO, в якому йдеться про розкрадання в «Укроборонпромі», до якого, ймовірно, причетні друзі глави держави Петра Порошенка.

Далі він перейшов до короткої розповіді про те, яким бачить майбутнє України та які кроки необхідні для покращення життя українців.

Гриценко зазначив, що представив команду людей, з якою йде у владу, та оголосив ім’я свого кандидата на пост генерального прокурора України. Це – юрист грузинського походження Давід Сакваралідзе:

Молодий, енергійний, має юридичний диплом та освіту за кордоном. Він точно не миритиметься з корупцією. Я думаю, що чимало осіб здригнулося, почувши це прізвище. Нехай здригаються

Кандидат в президент стверджує, що йде лише на один термін, оскільки 5 років достатньо для того, щоб продемонструвати результат:

Зробити справу та піти. Потім нехай працює молодь: нормальна, чесна, відповідальна

Гриценко гарантував присутнім, що піде з посади таким, як і прийшов. Політик пообіцяв, що з моменту перших кадрових призначень українці постійно відчуватимуть зміни на краще.

«У мене не з’явиться жодного бізнесу, офшору, жодного сліпого чи підсліпкуватого трасту, – зазначив він. – Я  гарантую, що не буде «любих друзів» та кумів, а лише відповідальна робота».

Разом із цим політик сказав, що зі своєю командою зробить все, щоб Україну не покидала молодь, яка масово шукає кращого життя у Європі:

Якщо ми втратимо шанс 31 березня, то вже буде байдуже, кого обрати президентом або призначити прем’єр-міністром. Ще 3 роки по 1 мільйону здоровших, сильніших та більш освічених молодих людей виїде – і що тоді? Ці негативні процеси потрібно зупинити

Виступ Анатолія Гриценка тривав 10 хвилин, час, що залишився (40 хвилин), він присвятив відповідям на запитання присутніх людей в залі, яких цікавили теми соціального забезпечення, пенсій, житла для військових, боротьби з корупцією тощо.

Наостанок кандидат закликав не полінуватися, знайти час та 31 березня прийти на дільницю і проголосувати розумом та серцем.

*політична реклама

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів