Поділитись:

Волинський перевізник самовільно скасував рейс, " бо свято"

Понеділок, 02 травня 2016, 19:14
Волинський перевізник самовільно скасував рейс, « бо свято»

Перевізник самовільно скасував ранковий рейс Нововолинськ-Іваничі, а пасажирам про це повідомили на 10 хвилин пізніше часу відправлення. Як з'ясувалося, такі випадки непоодинокі, причому не лише з цим перевізником.

Таку інформацію повідомили пасажири, що не дочекалися свого рейсу, – повідомляє ІА Волинські Новини.

Автостанція у місті Нововолинськ, близько 15 людей чекають відправлення ранкового рейсу Нововолинськ-Іваничі о 8.45. На годиннику 8:50, автобус так і не прибув. На запитання "Чи все ж поїдемо?", - працівники автостанції розмито відповідають у стилі "може так, а може й ні". Пояснюють, що випадок "плаваючого графіку" із цим рейсом трапляється уже не вперше. Втім, незважаючи на таку невизначеність, квитки продають.

Диспетчер автостанції чіткої відповіді на поставлені запитання щодо відправлення автобуса теж не повідомив, а через 10 хвилин монотонно оголошує у гучномовець, що його не буде. Пред'являючи посвідчення журналіста, просимо надати інформацію про перевізника.

Рейс Нововолинськ-Іваничі, зареєстрований на підприємця Юрія Подлевського, який телефоном відповів, що сьогодні свято, й тому він вирішив самовільно скасувати рейс Нововолинськ-Іваничі.

Запитуємо у диспетчера, чи повідомляв перевізник заздалегідь про такий форс мажор? Жінка відповіла, що жодних повідомлень про зміну графіку не надходило, і додала, що такі випадки трапляються і не лише з Юрієм Подлевським. Пасажири, які зібралися на автостанції розповідають, що проблеми із рейсом Нововолинськ-Іваничі трапляються уже не вперше.

У розмові із журналістами Юрій Подлевський поводився дуже самовпевнено. На запитання чи розуміє він, що означає графік перевезення, сказав, що як власник має право самостійно вирішувати, коли випускати автобуси в рейс: "У мене є всі документи, робіть що хочете і більше не дзвоніть сюди, ясно?" – сказав перевізник.

Нам вдалося з'ясувати, що ліцензія перевізника зареєстрована у Луцьку у підприємстві "Вопас". На жаль, сьогодні там теж святковий день, а тому додаткової інформації отримати не вдалося.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
13:36