Поділитись:

Поламані ребра і травма черепа: у Києві чоловік побив сусіда через музику

Середа, 13 березня 2019, 13:13

У столиці чоловік ледь не до смерті відлупцював сусіда за гучну музику та ігнорування його  зауважень.

Після розголосу думки киян розділилися: одні підтримують потерпілого, інші – забіяку, – йдеться в сюжеті ТСН. 

Все сталося у багатоповерхівці на Оболоні, бійку зафіксувала камера спостереження. Постраждалий чоловік зараз у лікарні – в нього переломи ребер, руки і травма черепа. Він забороняє показувати свої фото та називати ім’я. Про чоловіка відомо, що він працює бізнес-тренером.

Сусіди підтверджують, що гучну музику час від часу з його квартири чули.

Нападник ходив із претензіями до сусіда не вперше. Його разом із дівчиною жителі під’їзду бачили, але мало-хто їх знає.

"Вважаю, що це ненормально – так поводитися, яким би чином не лунала б, яка там музика не грала, як би не заважала. Є якісь більш цивілізовані методи. Наприклад, зателефонувати до поліції", – зазначив сусід Павло Чабан.

"Морально, психологічно – я на боці людей, котрі пішли бити обличчя. Тому що багато разів у своєму житті зіштовхувався з ситуаціями, коли мені заважали спати, будують щось, співають, кричать, п’ють і все таке інше", – каже інший киянин Андрій Глиняний. 

Юристи пояснюють, що законно врегулювати ситуацію може лише поліція – саме правоохоронці мають зафіксувати порушення і виписати протокол. Аби щоразу не викликати патрульних, фахівці радять потоваришувати із дільничним.

"Хай це дільничний щоденно складає протокол на цю людину. Нехай цій людину буде боляче з точки зору грошей. Хай кожен день новий протокол іде в суд, і щодня з нього будуть стягувати кілька сотень гривень", – пояснює адвокат Роман Марченко. 

За фактом побиття на Оболоні поліція відкрила кримінальне провадження 

"Наразі жодний із сусідів нападника не упізнав. Правоохоронці вживають необхідних заходів щодо встановлення нападника з метою притягнення його до відповідальності", – заявила інспектор районного управління Діана Шутько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів