Поділитись:

Поцупив гроші і два різних кросівки на ринку

Середа, 13 березня 2019, 17:42
Поцупив гроші і два різних кросівки на ринку

Раніше судимий ківерчанин скоїв три нових злочини.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

На центральному ринку у Луцьку чоловік викрав з торгового контейнера 650 гривень. Гроші знаходились у картонній коробці за прилавком. Продавець побачив чоловіка, проте не зміг завадити крадієві. Подія трапилася 30 січня 2018 року.

Крім цього, злодій 26 червня 2018 року викрав з торгового прилавку контейнера один кросівок марки «Nike» бордового кольору з написом «NIKE FREE». Його вартість  становить 275 гривень. Також він поцупив ще один кросівок з іншої пари взуття марки «Nike» з написом «NIKE AIR», вартість якого 275 гривень.  

А 14 листопада 2018 року на Завокзальному ринку Луцька чоловік  викрав 950 гривень. Гроші знаходились за прилавком торгового контейнера. Крадіжку помітили свідок та власник контейнера. Проте чоловікові вдалося довести свою справу до кінця і заволодіти чужими коштами.

У судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину. Проте за місцем проживання характеризується негативно, адже раніше був судимий. Через короткий проміжок часу після звільнення з місць позбавлення волі він знову вчиняв нові злочини.

Луцький міськрайонний суд Волинської області призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк 4 роки. У дохід держави з обвинуваченого стягнули 572 грн витрат за проведення судових експертиз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За крадіжку телефону в туалеті – 850 гривень штрафу

Надрукувати
мітки:
коментарів