Поділитись:

Був п’яний: з’ясували причину загибелі оператора котельні в Ковелі

Четвер, 14 березня 2019, 14:51
Був п’яний: з’ясували причину загибелі оператора котельні в Ковелі

фото ілюстративне 

Основною організаційно причиною загибелі оператора котельні в Ковелі є порушення вимог інструкцій з охорони праці, а супутньою психофізіологічною – перебування чоловіка в стані алкогольного сп’яніння.

Про це розповів завідувач сектору розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму управління Держпраці у Волинській області Ярослав Головко, – інформує прес-служба відомства. 

Нагадаємо: нещасний випадок з оператором котельні ТОВ «ВОЛМА» стався 4 січня.

Зі слів Ярослава Головка, члени комісії ознайомилися з технологічним процесом транспортування тирси від циклона до водогрійного котла, а також температурним графіком роботи котла в дану зміну. Отож, комісія дійшла висновку, що потерпілий міг заснути в приміщенні котельні та не заповнити бункери дозування тирси в водогрійний котел, оскільки згідно температурного графіку роботи котла, температура води всю зміну знижувалася. Аби швидше заповнити бункер, потерпілий взяв лопату для прибирання снігу та пішов у бункер відвантаження тирси і почав підгрібати тирсу до шнека. Оступившись, чоловік потрапив до шнекового транспортера.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині навантажувавч переїхав чоловіка, який послизнувся і впав

Надрукувати
мітки:
коментарів