Поділитись:

У Луцьку виборці із новобудов могтимуть проголосувати

Четвер, 14 березня 2019, 14:00
У Луцьку виборці із новобудов могтимуть проголосувати

«Про внесення подання до Центральної виборчої комісії» проголосували під час позачергового засідання виконкому Луцькради. Завдяки цьому виборці, які живуть у новобудовах міста, будуть в межах дільниць і могтимуть віддати свої голоси за обраного кандидата.

Голосування за проект рішення відбулося 14 березня.  

Про необхідність розгляду цього проекту розповіла начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Наталія Гальченко.

«Це подання зумовлене тим, що відповідно до закону надійшла інформація про реєстрацію виборців у новобудовах міста, оскільки ці будинки не прив’язані до жодної виборчої дільниці. І для того, аби ці виборці змогли проголосувати, будинки мають бути в межах дільниць. Такі рішення приймає ЦВК і тому пропоную підтримати проект рішення про внесення такого подання», – звернулася Наталія Гальченко.

У зв’язку із реєстрацією виборців згідно із відомостями періодичного поновлення від 01.03.2019 № 42/8-15/3.4 та від 11.03.2018 № 59/8-15/3.4 до адресної підсистеми Державного реєстру виборців внесено новий житловий будинок № 86 на вулиці Даньшина та новий багатоквартирний житловий будинок № 44А на проспекті Волі, що привело до зміни меж виборчих дільниць №№ 071030, 071054.

Члени виконкому за запропонований проект рішення проголосували.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Менше, краще, дорожче: ТОП-5 трендів на ринку нерухомості

Надрукувати
мітки:
коментарів