Поділитись:

Луцький "Богдан" побореться з "Електротрансом" за п'ять тролейбусів

Вівторок, 03 травня 2016, 13:31
Луцький «Богдан» побореться з «Електротрансом» за п'ять тролейбусів

Луцький завод "Богдан" конкуруватиме із львівським "Електротрансом" за можливість поставки до Одеси п'яти тролейбусів.

28 квітня відбулося розкриття пропозицій по тендеру на закупівлю нових тролейбусів українського виробництва, 2013. За інформацією КП "Одесміськелектротранс", свої заявки подали три компанії. Про це повідомляє видання Думская.

Найдешевша пропозиція у столичного ТОВ "Науково-технічне підприємство СТГ Інженеринг". Фірма хоче за п'ять тролейбусів ЛАЗ виробництва Львівського автобусного заводу 17,55 мільйона гривень.

Луцький "Богдан" запропонував свої машини за 26,55 мільйонів, а львівський "Електротранс" запросив за п'ять тролейбусів марки "Електрон Т19101" 32 мільйони гривень.

Незважаючи на те, що найнижча ціна у ЛАЗів, в "Одесміськелектротранс" сумніваються, що компанія виграє тендер: "По-перше, в умовах конкурсу зазначено, що тролейбуси повинні бути з незалежною підвіскою, а у запропонованих львів'янами машинах вона залежна. По-друге, корпуси у них старі, 2011 року, якість сумнівна. Словом, вибирати будемо між "Електрон" і "Богданами", – зазначив наш співрозмовник.

Він додав, що переможець в цьому тендері отримає додаткові шанси виграти конкурс на поставку Одесі ще 45 тролейбусів, які місто закупить за рахунок кредиту ЄБРР.

Надрукувати
мітки:
коментарів