Поділитись:

На ДПЗ хочуть облаштувати ринок: лучани проти (відео)

П'ятниця, 15 березня 2019, 12:53

Мешканці будинку на бульварі Дружби Народів, 2 у Луцьку проти облаштування торгових рядів поруч з їхньою домівкою. 

Про це йдеться в сюжеті "12 каналу".

МАФи на вільній території хоче встановити власник колишнього більярдного клубу, приміщення якого поруч, – Олександр Борисков. Він і є власником цієї території. Хоча люди розповідають, що раніше вона була прибудинковою. Потім її передали у розпорядження підприємцю.

Голова ОСББ Валентина Левицька стверджує, про те, що під вікнами хочуть звести ще один ринок, їй розповіли продавці молока, які торгують поруч.

"Ми зверталися в міську раду, ми писали звернення. І на сесії, і на земельній комісії депутати прийняли рішення одноголосно не підтвердити їм, не поміняти їхнє призначення по землі. Мої мешканці категорично проти, тому що тут не так далеко до нашого будинку. Ми так боремося із тим сміттям постійно, нам тут звозять з усіх сіл, і ще нам тут сільськогосподарський ринок?" – обурюється жінка.

Люди переконані, що таке сусідство не принесе їм користі. До того ж через дорогу уже працює ринок, і на ньому є вільні місця для торгівлі.

"Є ринок, торгуєте... Торгуйте, нащо дублювати? Для чого мені ті крики й те все під вікном? Вікно сюди виходить. Це виходить влітку жара, а я не зможу вікно відчинити, бо там галдять", – висловила свою думку мешканка будинку Людмила.

Зі слів лучанина Петра, краще б поставити міні-ворота, зробити майданчик і діти могли б грати у футбол. Або натягнути волейбольну сітку.

Депутати Луцької міської ради, які приїхали на зустріч до мешканців, оглянули територію. Вони запропонували людям провести загальні збори, а питання розглянути на засіданні земельної комісії.

Предметно поспілкуватись щодо планів з власником території Олександром Борисковим не вийшло.

Тож найближчим часом люди організують зустріч мешканців й чекатимуть запрошення на комісію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ринку біля Луцька торгували «лівим» алкоголем

Надрукувати
мітки:
коментарів