Поділитись:

Готелі, кафе, музеї: Польща на два дні знизить ціни наполовину

П'ятниця, 15 березня 2019, 17:47
Готелі, кафе, музеї: Польща на два дні знизить ціни наполовину

Якщо ви збиралися найближчими вихідними вирушити у міні-подорож чи просто відпочити, набравшись нових вражень та емоцій, тоді не прогавте унікальну нагоду зробити це вдвічі дешевше.

У Польщі впродовж 15-17 березня (з п’ятниці до неділі) відбудеться акція “Вихідні за півціни”, – vsetut.pl.

Вперше подібну акцію поляки провели у 2016 році. Тоді нею скористалося 60 тисяч осіб, а от минулого, 2018 року, організована акція залучила вже понад 165 тисяч туристів.

Вже традиційно акцію “Вихідні за півціни” в Польщі проводять двічі на рік – в березні та жовтні. Організатори повідомляють: 

Ми намагаємося розширити туристичний сезон у Польщі так, щоб туристичний рух відбувався не лише в літні місяці, липень і серпень та, звичайно, зимові канікули. Але щоб поляки подорожували також весною і восени, адже Польща тоді також приваблива, і заодно це приносить користь туристичній галузі, де у цей період менший попит

Суть акції полягає в тому, що впродовж усіх вихідних усі заклади, які долучаються до акції, пропонують відвідувачам та туристам свої послуги за півціни. Зокрема це готелі, кафе та ресторани, музеї, театри, екскурсії тощо.

Організатори повідомляють, що цієї весни в акції братимуть участь 894 заклади по всій Польщі. Найбільше пропозицій стосується проживання (37 %), екскурсій (19 %) та гастрономії (13 %).

Подивитися, які саме заклади та в яких куточках Польщі беруть цьогоріч участь в акції “Вихідні за півціни”, можна на інтерактивній карті Weekend za pół ceny.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від 200 до 2500 злотих: іноземці в Польщі муситимуть мати гроші на повернення

Надрукувати
мітки:
коментарів