Поділитись:

Про що Порошенко говорив у Ковелі

П'ятниця, 15 березня 2019, 15:30

У четвер, 14 березня, Президент України Петро Порошенко відвідав Ковель.

ІА "Конкурент" підготувало підбірку цитат гаранта, за допомогою яких ви зможете дізнатися про що він говорив у місті залізничників.

Які ви красиві та як вас багато! Нехай вся Україна знає, що ми тут робимо майбутнє нашої країни. Гордий за вас і за весь український народ!

Армія! Сьогодні ввечері дякую вам за допомогу, яку я отримав, будуючи оборонну державу! Тисячі ваших земляків стали до лав Збройних сил України. Ваша область – надійний тил для армії!

Мова! Включіть радіо і ви почуєте українську пісню та мову. 5 років тому такого точно не було!

Віра! Нарешті ми зняли московське ярмо, яке 300 років висіло на шиї українців. Ми з вами створили справжній фундамент держави!

Україна – абсолютно унікальна! Прекрасна Волинь: її ліси, озера, замки! А найбільше я пишаюся вами, дорогі волиняни, бо ви того варті!

Ви герої, бо Ковель і всі волиняни зберегли свободи, якими славилася ця земля з давніх часів. Довгі роки тривала героїчна боротьба воїнів УПА проти двох найжорсткіших тоталітарних режимів в історії! Ми цього ніколи нене забудемо!

На території Волинської області дислокується славна 14 ОМБ, озброєна сучасною зброєю: танками "Т84", механізованими БМП. Бійці бригади завжди серед кращих в конкурсах Збройних сил України і на рівних змагаються з танкістами інших держав!

Ворог завдав нам гірких втрат. Більше 170 волинян віддали своє життя за незалежність нашої нації. Серед них 11 ковельчан. Але я впевнений, що ми ніколи і нікому не дамо поставити Волинь і Україну на коліна!

Ми змінюємо Україну. Зміни є і в Ковелі. Ваше місто – це транспортний центр від якого прокладаються все нові маршрути до Європи. Через Ковель проляже транзитний коридор, який буде важливим для експорту у всій Європі.

Індустріальний парк у Ковелі – це унікальні технології, нові робочі місця, перспективи для жителів міста та регіону!

Я обіцяю вам, що за наступні 5 років ми переможемо бідність. Ніхто з вас не заслуговує жити в бідності

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 грудня 2023
16 жовтня 2022
13 липня 2022
31 травня 2022
30 травня 2022
28 травня 2022
25 травня 2022