Поділитись:

Волинські спортсмени-рукопашники привезли "золото" з чемпіонату України

П'ятниця, 15 березня 2019, 16:50
Волинські спортсмени-рукопашники привезли «золото» з чемпіонату України

У місті Чорноморськ Одеської області відбувся чемпіонат України з універсального бою серед юнаків та дівчат 14-15 та 16-17 років.

Змагання тривали 7-9 березня, – інформує Федерація універсального бою України. 

Такі змагання відбуваються у двох дисциплінах одночасно. Перший раунд універсальної дуелі полягає у подоланні смуги перешкод зі стрільбою та метанням ножа у ціль, а в другому та третьому раундах бій проходить безпосередньо у рукопашному протистоянні в рингу.

Честь Волині у складі збірної команди області відстоювали вихованці спортивних організацій: Волинського регіонального Клубу рукопашного бою «ІНСАЙТ» та Волинського регіонального Клубу єдиноборств «ЛЕГІОН». Виступаючи лише у версії повного контакту, волинянам вдалося завоювати 6 золотих, 2 срібних та 1 бронзову нагороди, що дозволило волинянам зайняти почесне 4-е місце у загально-командному заліку.

Так у віковій групі спортсменів 14-15 років медалі завоювали:

  • золоті медалі переможців в Олега Ольховича (45 кг), Владислава Панасюка (55 кг), Нестора Баса (65 кг), Максима Петренка (понад 70 кг);
  • срібло в Дмитра Проця (55 кг);
  • бронза в Ангеліни Іванченко (понад 52 кг).

Усі спортсмени – вихованці Клубу «Інсайт», тренери: заслужений тренер України, майстер IV дану з рукопашного бою Паліївець В.А., майстер спорту України, майстер міжнародного II дану IBF з рукопашного бою Веремій І.В. та майстер спорту СРСР з греко-римської боротьби Немченко О.О.

У віковій групі спортсменів 16-17 років медалі завоювали:

  • золоті медалі переможців в Вадима Радюка (65 кг) та Христини Шумської (понад 62 кг);
  • срібло в Максима Петровського (55 кг).

Усі спортсмени – вихованці клубу «Легіон», тренери: майстер спорту України з рукопашного бою та універсального бою Заболотний А.В. та кандидат в майстри спорту України з рукопашного бою та універсального бою Радюк В.С.

Волинян зарахували до складу Національної збірної команди України, вони будуть готуватися до чемпіонатів світу та Європи, які відбудуться незабаром.

Фінансове забезпечення участі волинських спортсменів у змаганнях взяв на себе Волинський обласний благодійний фонд «Допоможи дитині» в особі президента фонду Швець Наталії Миколаївни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська метальниця виборола "бронзу" на Кубку Європи (фото, оновлено)

Надрукувати
мітки:
коментарів