Поділитись:

Турнір із футзалу: в Луцьку змагалися правоохоронці (фото)

П'ятниця, 15 березня 2019, 18:56
Турнір із футзалу: в Луцьку змагалися правоохоронці (фото)

З нагоди 27-ї річниці створення Служби безпеки України у місті Луцьку традиційно відбувся Турнір з футзалу серед співробітників правоохоронних органів області.

У змаганнях взяли участь тринадцять команд. Захід відкривали начальник обласного Управління спецслужби Юрій Фелонюк та голова Луцького міськрайонного суду Анатолій Пахолюк.

Юрій Фелонюк у своєму вітальному слові зазначив, що з кожним роком збільшується кількість команд-учасників турніру, що свідчить про єдність правоохоронців Волині.

«Ми вкотре доводимо свою міцність і вміння співпрацювати, ми і надалі будемо надійною опорою і захистом для наших громадян», – наголосив начальник управління. 

За результатами змагань команда обласного управління СБУ стала срібним призером змагань.

Турнір із футзалу: в Луцьку змагалися правоохоронці (фото)Турнір із футзалу: в Луцьку змагалися правоохоронці (фото)Турнір із футзалу: в Луцьку змагалися правоохоронці (фото)Турнір із футзалу: в Луцьку змагалися правоохоронці (фото)Турнір із футзалу: в Луцьку змагалися правоохоронці (фото)Турнір із футзалу: в Луцьку змагалися правоохоронці (фото)Турнір із футзалу: в Луцьку змагалися правоохоронці (фото)Турнір із футзалу: в Луцьку змагалися правоохоронці (фото)Турнір із футзалу: в Луцьку змагалися правоохоронці (фото)Турнір із футзалу: в Луцьку змагалися правоохоронці (фото)Турнір із футзалу: в Луцьку змагалися правоохоронці (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські спортсмени-рукопашники привезли "золото" з чемпіонату України

Надрукувати
мітки:
коментарів