Поділитись:

У Луцьку – чемпіонат України з ММА (фото)

Субота, 16 березня 2019, 21:01

320 спортсменів з 22-х областей України приїхали сьогодні, 16 березня 2019 року, до Луцька, аби взяти участь у чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Захід проходить за підтримки голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка, який завітав на урочисте відкриття.

Саме за сприяння очільника області забезпечено доїзд суддів та учасників змагань, а також закуплено клітку для поєдинків.

Президент федерації зі змішаних єдиноборств ММА у Волинський області Михайло Смолка вручив Володимиру Савченку Подяку за внесок та розвиток змішаних єдиноборств ММА в області.

"Вітаю та спасибі, що завітали до нас. Ми раді вас підтримати. Особливо вітаю команди Донецької, Луганської, Маріупольської областей. Спасибі, що дбаєте про Україну і вважаєте себе українцями. Ми усі українці та дбаємо про Україну. Ви – герої, бо прославляєте нашу державу. Ваші перемоги, ваша тяжка праця після навчання чи роботи варта пошани. Коли інші відпочивають, ви працюєте над собою. Ви надійні. Ви вмієте перемагати. І такі як ви тримаєте Україну. Хочу, щоби сьогодні кожен із вас переміг: хтось себе, хтось суперника, аби ставати все кращими. Всім бажаю перемог, наснаги та віри у велике світле майбутнє", – привітав присутніх голова Волинської ОДА.

Волинську область представляє 52 учасники. Це об’єднана команда із вихованців спортивних клубів «Воїн», «Прайд», «Магістр» та «Легіон».

За результатами змагань переможці змагань у різник вікових групах отримають медалі, а у командному заліку – кубки.

Керівництво здійснюють Міністерство молоді та спорту України та Федерація змішаних єдиноборств ММА України. Підготовка та безпосереднє проведення здійснює Волинський обласний відокремлений підрозділ громадської організації Федерації змішаних єдиноборств ММА України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турнір із футзалу: в Луцьку змагалися правоохоронці (фото)

 

Надрукувати
мітки:
коментарів