Поділитись:

Сергій Тарута підписав Меморандум про об'єднання з Юлією Тимошенко (відео)

Неділя, 17 березня 2019, 00:30
Сергій Тарута підписав Меморандум про об'єднання з Юлією Тимошенко (відео)

Кандидат на пост президента України від партії "Основа" Сергій Тарута ухвалив рішення підтримати на виборах 31 березня лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко. У суботу в Києві політики підписали Меморандум про взаємодію, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу політсили.

Сергій Тарута підписав Меморандум про об'єднання з Юлією Тимошенко (відео)

"Є великий ризик того, що ще 5 років буде ця влада, триватиме війна і економічна розруха. Час перемагати і об’єднуватися всім проукраїнським силам. Ми розуміємо, що реальний кандидат, який може перемогти – це Юлія Тимошенко. У нас спільна енергія і цінності – побудувати щасливу Україну", – наголосив Сергій Тарута.

Він також додав, що об’єднання з Юлією Тимошенко – це сигнал іншим кандидатам, які міряють свої рейтинги, – подумати про країну.

Підписанти меморандуму беруть зобов’язання припинити війну на Донбасі та об’єднати країну, ухвалити Нову народну Конституцію, втілити в життя напрацювання, викладені в програмах кандидатів – Новий курс України та "Україна 2030".

"Україна може отримати як перемогу, так і на 5 років ми можемо зайти на коло деградації і по суті – саморуйнації. І тому особливе значення зараз набуває політична воля об’єднатися! Ви розумієте, що ми не лише єднаємо наші команди на цих президентських виборах. Ми символічно можемо об’єднати Україну, що є набагато важливіше, ніж об’єднати команди", – наголосила лідер "Батьківщини". 

Юлія Тимошенко зауважила, її команду та команду Сергія Тарути єднають політичні цілі, тому що "наші програми – Новий курс і ваша стратегія – вони співпадають так на відсотків 80".

"Я не порушу цінності і партнерство. Я можу закликати вас впевнено дивитися у майбутнє. Дякую за складне рішення", – підсумувала Юлія Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг Зеленського падає, – американське опитування

Надрукувати
мітки:
коментарів
09 листопада 2023
27 липня 2022
20 липня 2022
19 лютого 2022
17 лютого 2022
11 січня 2022
23 грудня 2021
14 грудня 2021
29 листопада 2021
05 жовтня 2021