Поділитись:

У день виборів українці перейдуть на літній час

Неділя, 17 березня 2019, 11:10

Скоро в Україні відбудеться перехід на літній час. В 2019 році переводити годинник потрібно в ніч з 30 на 31 березня в 3 ранку на одну годину вперед. В цей день час на сон зменшитися на 1 годину, тому потрібно спланувати свій розпорядок заздалегідь.

Щоб не нашкодити своєму організму, рекомендується добре висипатися і харчуватися, тоді перехід на інший час буде непомітним, – пише «Знай».

Особливо варто бути уважними тим, хто планує у цей день подорож, адже 31 березня весь транспорт буде курсувати вже за літнім часом. 

Медики радять підготуватися до цього періоду заздалегідь, так як перехід на літній час часто викликає проблеми зі здоров'ям. Українцям доводиться звикати спати на годину менше, а на роботі підлаштовуватися під новий графік і встигати закінчувати робити свою роботу на годину швидше.

Фахівці рекомендують починати готуватись за два тижні до переведення стрілок, щоб уникнути загострення хронічних хвороб, недосипання і депресій. Протягом цього періоду варто поступово зрушувати час підйому на годину раніше, планувати справи і уникати перенапруження.

Нагадаємо, 31 березня пройде перший тур президентських виборів в Україні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: В ЄС хочуть відмовитися від переходу на зимовий час

Надрукувати
мітки:
коментарів