Поділитись:

Що робив актор Орландо Блум на Донбасі?

Середа, 04 травня 2016, 11:52
Що робив актор Орландо Блум на Донбасі?

Що робив актор Орландо Блум на Донбасі?

Відомий голлівудський актор та посол доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блум вперше прокоментував свій візит до Східної України.

На Донбасі він відвідав школи та дитсадки, які постраждали від військових дій, – інформує 24 канал.

"Я зустрів дітей, як 11-річна Ліана, яка ховалася у підвалі своєї школи майже два тижні, в мороз, без світла або тепла, в той час як артобстріли знищували класи над її головою", –розповів Блум.

Актор відвідав класи, які розташовані всього в трьох кілометрах від передової і були пошкоджені від снарядів.

"Переживши такий страшний досвід, все, чого ці діти тепер хочуть — це повернутися до безпеки і рутини школи і планувати своє майбутнє", – заявив Орландо Блум.

Що робив актор Орландо Блум на Донбасі?

Також під час свого візиту на Донбас Блум зустрівся з дітьми, які отримують психологічну підтримку і працюють з психологами.

"Освіта є важливим фундаментом для відновлення нового життя в безпечному і сприятливому середовищі для цих дітей", — зазначив посол доброї волі ЮНІСЕФ.

За інформацією організації, близько 580 тисяч дітей на сході України потребують допомогу і понад 230 тисяч дітей були змушені покинути свої будинки. Близько одна з п'яти шкіл і дитячих садків у регіоні були пошкоджені або зруйновані, близько 300 тисяч дітей потребують допомоги, щоб продовжити свою освіту.

Що робив актор Орландо Блум на Донбасі?

Як відомо, напередодні Орландо Блум відвідав школу у Слов'янську і Краматорську. Він також проїхався ще кількома українськими містами.

Надрукувати
мітки:
коментарів