Поділитись:

Понад 10 тисяч луцьких "Богданів" курсують українськими містами

Понеділок, 18 березня 2019, 13:45
Понад 10 тисяч луцьких

Дорогами України наразі курсує 10 548 автобусів виробництва «Богдан Моторс».

Про це повідомили у прес-службі корпорації «Богдан».

Кількість нових сучасних автобусів українського виробника щорічно росте, поступово витісняючи старий транспорт.

«У 90-і роки «Богдан» оперативно вирішив проблему нестачі громадського транспорту, запустивши виробництво малогабаритних автобусів. Нині ця техніка застаріла і морально, і фізично і потребує заміни великими сучасними автобусами та тролейбусами, які відповідають європейським нормам. «Богдан Моторс» уже має багаторічний досвід у випуску такого громадського транспорту, який курсує не лише низкою українських міст, а й у країнах ЄС», – йдеться в повідомленні компанії.

У «Богдані» зазначають, що міста з великою кількістю населення потребують нової великогабаритної техніки. Саме такий транспорт уможливить безпечне та комфортне перевезення всіх наявних пасажирів, а також розвантажить дороги і зменшить затори. 

Нагадаємо, корпорація «Богдан» вже співпрацює з органами місцевого самоврядування у рамках проекту «Міський громадський транспорт в Україні», який фінансується за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку. Завдяки цій програмі зручні автобуси й тролейбуси обслуговують пасажирів низки українських міст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Богдан Моторс» виграв тендер на поставку тролейбусів у Харків

Надрукувати
мітки:
коментарів