Поділитись:

У Луцьку відбудеться "Тиха вечірка"

Понеділок, 18 березня 2019, 13:30
У Луцьку відбудеться

23 березня вперше в Луцьку  відбудеться Тиха вечірка «Good Silent Party II» у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва за адресою проспект Волі, будинок 2.

Трансляція відбуватиметься із 18:00 до 20:00, – повідомляє Молодіжний центр Волині

Ідея «тихої вечірки» полягає у популяризації сучасної української культури, виході за межі стереотипів. Організатори хочуть показати бібліотеку зовсім новим простором, що об’єднує навколо себе прогресивних та сміливих людей. Тиха вечірка у навушниках −  це особистості, які ламають стереотипи, рухаються вперед та в ногу з часом.

Учасники вечірки приходять зі смартфоном та навушниками, напередодні завантажують застосунок «Радіо Сковорода» або ж слухають радіо онлайн – і відчувають на собі, що значить яскраво та драйвово розважатися з усією країною.Приєднатися до події можуть усі, хто має доступ до Інтернету, навушники і бажання випробувати новий формат вечірки.

Наповнення ефіру − виступ діджея Sunny Boy (Mykhailo Lemak) та мікс нової української танцювальної музики. Головний гість вечірки – письменник, лідер гурту «Жадан і Собаки» Сергій Жадан.

Організатором вечірки в Луцьку є Молодіжний центр Волині. Радіопартнер – мандрівне Radio SKOVORODA. Ініціатори вечірки: Луганська обласна універсальна наукова бібліотека.

Реєстрація на захід − http://bit.ly/тихавечірка. 

Контактний телефон: 0957262352

Надрукувати
мітки:
коментарів