Поділитись:

У Луцьку «Без Обмежень» дасть два концерти в один день (відео)*

Понеділок, 18 березня 2019, 15:57
У Луцьку «Без Обмежень» дасть два концерти в один день (відео)*

У волинському облмуздрамтеатрі 3 квітня відбудуться концерти «НА БІС!» з кращими хітами за 20 років існування гурту «Без Обмежень» (на 17:00 та 19:00). Проте прозвучать не тільки вже відомі композиції, а й новинки.

«А ще ці концерти знакові тим, що Луцьк може стати першим у нашій країні містом, де гурт двічі поспіль в один день збере повні зали. Знаємо, що
бажаючих надто велика кількість із всіх куточків Волині (і не тільки), але багато кому не вистачило квитків на 19:00. Тому ми пішли на «ризик» і проводимо два концерти поспіль», – повідомляють організатори події – івент-агенція Tikhonov сoncert and event agency

«Також відразу наголошуємо і розвіюємо міф, що концерти на 17:00 та 19:00 нічим не відрізняються. Та сама атмосфера єднання та «безмежності», кіловати потужного звуку, неймовірне світло, ніжність, поєднана з роком, і незабутні дві години «музичного» кайфу разом – усе це гарантується», – запевняють артисти та прес-служба агенції.

За період продажів квитків на додатковий концерт о 17.00 вже продано більше 250 квитків – тому поспішайте придбати!

Також Tikhonov Аgency застерігає: останнім часом почастішали випадки підробки квитків шахраями. Тому купуйте тільки в офіційніх розповсюджувачів (які зазнечені на сторінці агенції у facebook.

Організатор події: Івент-агенція Tikhonov сoncert and event agency.

Генеральний партнер концерту та туру: Novelina.

Інформаційні партнери події : Волинь Online, Волинські Новини, Конкурент, Таблоїд Волині, Район.Луцьк, Бізнес.Район, Перший, СіД FM, Лу Радіо, Наш Луцьк Life, NLL PROMO GROUP.

Дата проведення: 3 квітня 2019 о 17:00 та 19:00.
Місце : Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка.

Квитки можна придбати:

Довідка за номерами: (097) 37 68 593, (066) 555 79 86

Надрукувати
мітки:
коментарів