Поділитись:

У Волинській ОДА – кадрові зміни

Середа, 04 травня 2016, 12:15
У Волинській ОДА – кадрові зміни

Призначили першого заступника голови Волинської ОДА і кількох керівників структурних підрозділів.

Про це повідомив голова ОДА Володимир Гунчик на оперативній нараді 4 травня, – інформує прес-служба відомства.

На посаді першого заступника голови облдержадміністрації працюватиме Олександр Степанцов, котрий досі перебував у статусі радника керівника найвищої виконавчої гілки влади в області. Розпорядження про призначення Олександра Борисовича за № 320 28 квітня 2016 року підписав Володимир Гунчик. Нагадаємо, що відповідне призначення, як того й вимагає процедура, погоджене із Кабінетом Міністрів України та Адміністрацією Президента.

Олександр Степанцов куруватиме ряд напрямків, зокрема дороги, транспортне забезпечення, реалізація інфраструктурних проектів тощо. Окрім того, координуватиме роботу ДСНС та цивільного захисту. Під особливим контролем – юридична складова.

Вячеслава Кривенюка призначено заступником керівника апарату – начальником організаційного управління апарату облдержадміністрації, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації № 299 від 25 квітня 2016 року. Доти ж Вячеслав Володимирович обіймав посаду заступника начальника організаційного відділу апарату облдержадміністрації.

Управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації за погодженням із Міністерством освіти і науки України очолила Людмила Плахотна, котра працювала заступником керівника у відповідному структурному підрозділі. Розпорядчий документ за № 308 Володимир Гунчик підписав 27 квітня 2016 року.

Також досі на посаді заступника відділу з питань фізичної культури та спорту працював і Ігор Дмитришин, котрого згідно з розпорядженням № 307 призначено на посаду начальника 27 квітня цього року.

А державний архів області за погодженням з Державної архівною службою України очолив Сергій Карасюк.

Надрукувати
мітки:
коментарів