Поділитись:

Консул короля хоче презентувати Волинь у Бельгії

Понеділок, 18 березня 2019, 16:35

Почесний консул короля Бельгії у Львові Ярослав Гарцула зустрівся з головою Волинської обласної державної адміністрації Олександром Савченком.

Зустріч відбулася у понеділок, 18 березня, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Як зазначив Ярослав Грацула, на сьогодні є три бельгійські компанії, які працюють на ринку Волинської області. Та, зробивши аналіз за матеріалами МЗС Бельгії, нині є близько двох з половиною тисяч представників бізнесу, які хочуть працювати з українськими компаніями. Відтак, на його думку, аби налагодити співпрацю, необхідно організувати відповідну зустріч:

Хочу запропонувати організувати презентацію Волинської області на території Бельгії. Посольство завжди дуже активно допомагає у таких справах. Думаю, що багато компаній зацікавилося би. Зі своєї сторони можу організувати  бізнесменів, які зверталися з цим до мене. Такі зустрічі допомогли би сприяти інвестиціям у вашу область. Це допоможе пришвидшити двосторонній процес співпраці

Своєю чергою, голова облдержадміністрації Олександр Савченко подякував за допомогу в організації промоції Волинської області та розповів, що відповідну роботу в області теж проводять. Зокрема, під час міжнародних інвестиційних форумів. Так, під час останнього, що відбувся у вересні минулого року, презентували оновлений інвестиційний паспорт, де вже врахували пропозиції ОТГ та наявність вільних земельних ділянок. До слова, проведення подібного форуму планують і цьогоріч.

Тож керівник виконавчої гілки влади в області вручив напрацьовані матеріали Почесному консулу його величності короля Бельгії у м.Львові та запевнив, що розглянуть подальші дії з метою залучення бельгійського інвестора на території області. Адже Волинь має потужний агропромисловий сегмент, а також єдиною областю, яка зберігає та відновлює ліси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр САВЧЕНКО: "Гунчик залишив мені два фікуси, стіл та телефон"

Надрукувати
мітки:
коментарів