Поділитись:

Популярна світова соцмережа втратила весь контент за 12 років

Вівторок, 19 березня 2019, 03:45

Соціальна мережа MySpace втратила весь контент, завантажений з 2003 по 2015 рік, повідомляє theБабель, посилаючись на The Guardian.

Як пише видання, MySpace втратила всі аудіофайли, відео та фото. "Було втрачено понад 50 млн треків від 14 млн виконавців, зокрема пісні, які призвели до зростання популярності виконавців Myspace Generation, таких як-от Lily Allen, Arctic Monkeys і Yeasayer", – пише видання. Крім музики, з сайту випадково видалилися фотографії та відео, які зберігалися на серверах соцмережі.

Тепер на сайті є банер, який повідомляє відвідувачам: "У результаті проекту з міграції сервера будь-які фотографії, відео та звукові файли, завантажені вами більше трьох років тому, можуть більше не бути доступними на MySpace. Ми приносимо вибачення за незручності та пропонуємо зберегти ваші резервні копії", – говорить банер.

Що таке MySpace?

Соціальна мережа, яка запустилася в серпні 2003 року. Це сайт спільнот і платформа для ведення блогів. Мережа дозволяє створювати спільноти за інтересами, персональні профілі, розміщувати фото- і відеоконтент, а також дає можливість слухати аудіотреки популярних виконавців.

Тривалий час MySpace залишалася найпопулярнішою соцмережею США, проте в 2008 році її обійшла Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соцмережа "Вконтакте" вилетіла з ТОП-15 мобільних додатків в Україні

Надрукувати
мітки:
коментарів