Поділитись:

Ямковий ремонт у Луцьку: варто чи ні (відео)

Вівторок, 19 березня 2019, 08:56
Ямковий ремонт у Луцьку: варто чи ні (відео)

Прямокутниками і квадратами нині вкриті кілька вулиць обласного центру.

Подібні пастки для авто трапляються і за межами міста. Працівники "Луцькавтодору" кажуть: на ґрунтовний ремонт грошей бракує, тож ремонтувати доводиться на ті, що до них дійшли, і саме в такий спосіб, – йдеться у сюжеті "Сфери.ТВ". 

Працівник ПРАТ «Луцькавтодор» Микола запевнив: якщо б гроші не крали, то неякісний асфальт повністю вирізали б і клали новий. 

Повний екіпаж патрульних поліцейських неподалік місця ремонту дороги саме перевіряють документи у водіїв. За кермом Роман, який запевняє, що латати однозначно потрібно.

"Я вважаю, що краще вирізати і зробити, щоб ямки не було, щоб не втрапити в халепу, колеса не пробити або ще щось. Адекватно треба їздити – і не потрапите в халепу", – зазначив патрульний поліейський. 

А ще водіям, додав Роман, слід дотримуватися ПДР та зважати на знаки, які свідчать про ремонт вулиці.

Не заперечує того, що такий ремонт наражає на небезпеку водіїв, і головний комунальник міста Юрій Крась. Причиною того, запевняє Юрій Крась, що робота затягнеться надовше, можуть бути хіба несприятливі погодні умови. 

Якщо ж водій таки вскочить у яму і пошкодить автомобіль, то вся відповідальність лягає на нього, якщо стоять знаки і вони правильно розставлені. Якщо ж інша ситуація, то тоді вже йде судовий процес або, до прикладу, домовленості з організацією чи департаментом ЖКГ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У квітні планують продовжити ремонт мосту на Ковельській (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів