Поділитись:

«Богдан Моторс» виграв тендер на поставку тролейбусів у Суми

Вівторок, 19 березня 2019, 13:10

Луцький «Автоскладальний завод №1» «Богдан Моторс» виготовить чотири низькопідлогові 12-метрові тролейбуси для міста Суми.

Пропозиція підприємства перемогла на тендері завдяки високій якості виробництва та релевантній ціні, – повідомляє прес-служба корпорації «Богдан».

«Чотири року тому дев’ять одиниць «Богдан Т70117» вже були доправлені до Сум. Цьогоріч міський тролейбусний парк поповниться ще чотирма сучасними транспортними засобами, які забезпечать комфорт та безпеку пасажирів у дорозі», – йдеться в повідомленні компанії.

12-метрові тролейбуси «Богдан» з низьким рівнем підлоги вміщують 105 пасажирів. Вони комфортні для маломобільних груп, в тому числі для осіб з інвалідністю, оскільки обладнані відкидним пандусом та кріпленням для фіксації візка в салоні.

Нагадаємо: корпорація «Богдан» співпрацює з органами місцевого самоврядування у рамках проекту «Міський громадський транспорт в Україні», який фінансується за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 10 тисяч луцьких "Богданів" курсують українськими містами

 

Надрукувати
мітки:
коментарів