Поділитись:

На Волині обікрали підприємство на 4 тисячі гривень

Середа, 04 травня 2016, 15:45

З приміщення випробувальної станції місцевого підприємства невідомі викрали запчастини до стрічкового транспортера вартістю понад чотири тисячі гривень.

29 квітня у Ковельський відділ поліції звернулись представники ТОВ ВО " Ковельсільмаш" із заявою про крадіжку, – повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Як з'ясувалось, напередодні ввечері з приміщення випробувальної станції злодії викрали запчастини до стрічкового транспортера, чим завдали збитків підприємству на суму понад чотири тисячі гривень. Проте винести крадене за територію виробничого об'єднання не встигли. Крадіїв помітили охоронці.

На місці злочину чоловіки загубили верхній одяг. Провівши ряд заходів, працівники поліції встановили особи злодіїв. Ними виявились двоє 26-річних раніше судимих жителіврайцентру.

"Наразі зловмисників затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання відділу поліції, – повідомив заступник начальника Ковельського відділу поліції Василь Бучинський. - Щодо них судом обрано міру запобіжного заходу: арешт на 60 діб".

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.15 та ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває досудове розслідування.

Надрукувати
мітки:
коментарів