Поділитись:

Домалювали вуса: у Луцьку пошкодили агітпродукцію кандидатів у Президенти

Середа, 20 березня 2019, 21:09
Домалювали вуса: у Луцьку пошкодили агітпродукцію кандидатів у Президенти

18 березня у Луцьку виявили обмальовані сітілайти з рекламою кандидатів у Президенти Анатолія Гриценка («Громадянська позиція»), Олександра Шевченка («Українське об’єднання патріотів – УКРОП») та Юлії Тимошенко (Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»).

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

Так, пошкоджені агітаційні матеріали Анатолія Гриценка виявили на вул. Коперника. На сітілайті із гаслом «Країна без корупції – високі зарплати та пенсії. Анатолій Гриценко, чесних більше» на портреті кандидата невідомі домалювали брови, вуса та бороду синім кольором.

Домалювали вуса: у Луцьку пошкодили агітпродукцію кандидатів у Президенти

Два пошкоджені сітілайти Олександра Шевченка виявили на проспекті Волі. Сітілайт із зображенням кандидата та гаслом «Гарантую. Державна – українська. Повага до всіх! Олександр Шевченко» обписали маркером, а на іншому, де йдеться про свободу віросповідання, обличчя кандидата облили невідомою білою речовиною.

Домалювали вуса: у Луцьку пошкодили агітпродукцію кандидатів у ПрезидентиДомалювали вуса: у Луцьку пошкодили агітпродукцію кандидатів у Президенти

Сітілайт з зображенням Юлії Тимошенко пошкодили на пр. Василя Мойсея. Рекламну площину поряд із зображенням обличчя кандидатки розписали балончиком з чорною фарбою.

Домалювали вуса: у Луцьку пошкодили агітпродукцію кандидатів у Президенти

У Головному управлінні Нацполіції на Волині повідомили, що з вказаного приводу до них жодних заяв чи повідомлень станом на 19 березня не надходило.

Нагадаємо, це вже не перший випадок псування агітпродукції на корись різних кандидатів з початку виборчої кампанії неодноразово фіксували у Луцьку. Зокрема, 6 та 7 лютого виявили пошкоджені білборди «Опозиційної платформи – За життя» та сітілайти із надписом «Слуга народу – президент як не крути», 8 лютого – сітілайти на користь Юлії Тимошенко, 20 лютого – облитий фарбою білборд Євгенія Мураєва тощо.

Домалювали вуса: у Луцьку пошкодили агітпродукцію кандидатів у ПрезидентиДомалювали вуса: у Луцьку пошкодили агітпродукцію кандидатів у ПрезидентиДомалювали вуса: у Луцьку пошкодили агітпродукцію кандидатів у Президенти

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агітація без агітації: у Луцьку з’явилися загадкові білборди

Надрукувати
мітки:
коментарів