Поділитись:

У маршрутках Луцька буде спецобладання, а водіїв каратимуть за запізнення

Четвер, 21 березня 2019, 14:46

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов повідомив, що у маршрутних таксі міста планують встановити спеціальне обладнання з пультом управління для водіїв та засобами зв’язку із диспетчерами.

Про це йшлося 21 березня під час обговорення щодо оператора електронних систем у Луцьку, – інформує прес-служба Луцької міської ради. 

Зокрема в Луцькраді мають наміри провести конкурс, за результатами якого міська влада обере підприємство-оператора, що забезпечить функціонування у Луцьку системи електронного квитка та безготівкової оплати проїзду у маршрутних таксі та тролейбусах. 

Водії маршрутних таксі в Луцьку змушені будуть стежити за дотриманням графіків руху транспорту та інших правил, у разі невиконання яких передбачено штрафи. У маршрутних таксі встановлять спеціальне обладнання із пультом управління для водіїв, аби у разі потреби оперативно зв’язатися із диспетчером.

Також присутні обговорили можливість участі у конкурсі для нерезидентів України. У подальшому проект рішення буде внесено на розгляд комісії та затвердження виконавчого комітету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів