Поділитись:

Як Олександр Савченко сміття в ботанічному саду збирав (фото)

П'ятниця, 22 березня 2019, 14:00
Як Олександр Савченко сміття в ботанічному саду збирав (фото)

Студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, клієнти Волинського обласного центру зайнятості та працівники облдержадміністрації разом прибирали від сміття Луцький ботанічний сад.

Толока відбулася 22 березня. Організували захід працівники управління екології облдержадміністрації на чолі з керівником Дмитром Новохатським, – повідомляється на сторінці голови ОДА Олександра Савченка у Facebook. 

"Толоку в Луцькому ботанічному саду загальнодержавного значення цього року було організовано за ініціативи голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка. Однак така акція вже традиційна. Сміттєві пакети та рукавиці у нас залишилися з минулого року. Ми безкоштовно забезпечили ними усіх учасників толоки. Триватиме вона доти, доки не приберемо весь сад", – зазначив Дмитро Новохатський. 

Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко теж долучився до прибирання. Каже, що в ботанічному саду вперше, однак одразу час проводить з користю: в рукавицях і зі сміттєвим мішком.

"Жителі навколишніх будинків скаржилися на те, що тут неабияк смітять. Тут ботанічний сад, дитяча залізниця. А сміття дуже багато. Берегти природу ми повинні не лише на толоках, а щоденно. Бо чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. А Волинь екологічно чиста область. Я тут живу і особистим прикладом сьогодні хочу показати, що потрібно знаходити час на такі ініціативи та акції", – розповів Олександр Савченко. 

Голова обласної державної адміністрації здивований тим, що міська рада не бере участі у толоці. Адже парк, чий би він не був, на території міста й користуються ним саме лучани.

"Дивує, що місто цим не опікується. Гірко, що радник міського голови привів двісті людей, які називали себе укропівцями, пікетувати з`їзд лісівників, які озеленюють території. І не додумався привести їх сюди й прибрати. Зробили б хорошу справу, а не прогуляли б весь день в центрі міста. Тож запрошую міську владу долучатися до хороших та позитивних ініціатив!" – сказав голова ОДА. 

Як Олександр Савченко сміття в ботанічному саду збирав (фото)Як Олександр Савченко сміття в ботанічному саду збирав (фото)Як Олександр Савченко сміття в ботанічному саду збирав (фото)Як Олександр Савченко сміття в ботанічному саду збирав (фото)Як Олександр Савченко сміття в ботанічному саду збирав (фото)Як Олександр Савченко сміття в ботанічному саду збирав (фото)Як Олександр Савченко сміття в ботанічному саду збирав (фото)Як Олександр Савченко сміття в ботанічному саду збирав (фото)Як Олександр Савченко сміття в ботанічному саду збирав (фото)Як Олександр Савченко сміття в ботанічному саду збирав (фото)Як Олександр Савченко сміття в ботанічному саду збирав (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів