Поділитись:

У луцькій податковій – новий начальник

Четвер, 05 травня 2016, 11:52

Відповідно до Наказу ДФС України від 27.04.2016 року №1656-о начальником Луцької ОДПІ призначено Світлану Саву, яка до цього часу працювала заступником начальника Луцької ОДПІ.

Про це повідомили у відділі організації роботи Луцької ОДПІ.

"Приємно відзначити, що луцьких податківців очолила людина, яка за своїми професійними та особистими якостями повністю відповідає посаді керівника та користується заслуженим авторитетом серед підлеглих", – наголосила під час офіційного представлення нового очільника Луцької ОДПІ начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як підкреслила керівник волинських фіскалів, котра протягом декількох років очолювала Луцьку ОДПІ, саме досвід роботи у найбільшій податковій інспекції Волині – основа для професійного вдосконалення та кар'єрного зростання.

"Саме луцькі податківці забезпечують понад 60 відсотків надходжень до державного бюджету з області. Тому бажаю колективу Луцької ОДПІ гарних результатів в роботі, порозуміння і взаємоповаги з представниками бізнесу та органами влади", – зазначила Світлана Савчук.

Новопризначений начальник Луцької ОДПІ Світлана Сава подякувала колегам за довіру і теплі слова.

"Я розумію міру відповідальності на новій посаді. Знаючи що колектив працівників Луцької ОПІ має достатній професійний рівень, знання і досвід для того, щоб забезпечити якісний рівень адміністрування податкових платежів та ефективний діалог з платниками податків", – підкреслила вона.

Довідка: Світлана Євгеніївна Сава в органах податкової служби з 20 червня 2002 року. З 12 липня 2011 року до 26 квітня 2016 року працювала на посаді заступника начальника інспекції.

Надрукувати
мітки:
коментарів