Поділитись:

Відсутність гарячої води – питання місцевої влади, – Гройсман

Четвер, 05 травня 2016, 12:38

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман запросив мерів, у кого є проблеми з центральними органами влади щодо забезпечення гарячого водопостачання, звертатися особисто до нього.

Про це він повідомив під час засідання Кабміну, – інформує "112 Україна".

"Окреме питання - це гаряче водопостачання. Наскільки я розумію, уряд зняв усі перешкоди для того, щоб отримати газ на теплокомуненерго, тому зараз це відповідальність місцевих органів влади. Там, де немає гарячої води, це питання до місцевої влади. Якщо у кого є проблеми з центральними органами влади, будь ласка, нехай мери звертаються особисто до мене, я допоможу правильно відреагувати на це питання", - заявив Гройсман.

Раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман дав доручення терміново відновити подачу гарячої води для населення в усіх населених пунктах України. Терміново забезпечити енергетичними ресурсами подачу гарячої води він доручив Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України".

Також Гройсман доручив Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, а також обласним державним адміністраціям.

Надрукувати
мітки:
коментарів