Поділитись:

У Волиньраді розповіли про облаштування пунктів пропуску

Четвер, 05 травня 2016, 12:50

До переліку об'єктів будівництва включено вісім місцевих пунктів пропуску.

Про це стало відомо у четвер, 5 травня, під засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв'язків та інвестицій.

Як розповів начальник управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції облдержадміністрації Юрій Кресак, відповідно до Державної цільової правоохоронної програми "Облаштування та реконструкція державного кордону" на період до 2015 року", до цього переліку увійшли наступні пункти пропуску:"Гута"(Рантнівський район), "Хрипськ"(Шацький район), "Тур"(Ратнівський район), "Ветли"(Любешівський район), "Воля Щитинська"(Ратнівський район), "Горки"(Любешівський район), "Кошари"( Камінь-Каширський район).

За кошти з обласного бюджету розробили проектно-кошторисну документацію для будівництва місцевого пункту пропуску "Гута-Отчино". Протягом 2010-2014 років для будівництва цього пункту спрямовано 1 мільйон 184 тисячі гривень субвенції з державного бюджету.

У 2013-2014 роках з обласного бюджету профінансовано проектні роботи будівництва місцевого пункту пропуску "Хрипськ-Дубок" на майже 180 тисяч гривень.Орієнтовний обсяг фінансування становить 4 мільйони 800 тисяч гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів