Поділитись:

Додаткові радари: показали, як на Волині ловлять водіїв-гонщиків (відео)

Вівторок, 26 березня 2019, 14:35
Додаткові радари: показали, як на Волині ловлять водіїв-гонщиків (відео)

фото ілюстративне

Нещодавно поліцейські отримали 25 додаткових приладів TruCam.

За перевищення швидкості на 20 км/год передбачається штраф 255 грн, понад 50 км/год – 510 грн. Знищити відеозапис чи якось вплинути на налаштування теж не вийде, – йдеться у сюжеті Фактів. 

На Волині на двож міжнародних трасах за три останні місяці – 1 200 постанов за перевищення швидкості.  Водії часто сперечаються з поліцейськими, однак копи наголошують: перейматися треба не за штраф, а за власну безпеку і безпеку своїх пасажирів, тому гасати дорогами не радять. 

Зі слів поліцейського Віктора Чернюка, на місці, де зараз вимірюють швидкість, було чимало аварій. Зараз же їхня кількість зменшилася. 

Наразі радари працюють лише стаціонарно і за наявності знака про відеоконтроль. Наступний етап – встановлення камер на поліцейські автомобілі, тоді правоохоронці фіксуватимуть швидкіть руху навіть під час руху. 

Нагадаємо: на Волині зараз швидкість вимірюють на двох трасах: Устилуг-Луцьк-Рівне та Київ-Ковель-Ягодин. З 25 березня додатковий радар буде й на на трасі М-19 (Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече), а саме на 80-137 кілометрах автошляху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024