Поділитись:

У «Промені» розкажуть про концепцію життя «нуль відходів»*

Вівторок, 26 березня 2019, 17:03

14 квітня у розважальному центрі «Промінь» (на 1-му поверсі у правому крилі) відбудеться захід Fest Zero Waste.

Метою події є ознайомлення лучан із філософією zero waste – концепцією життя в стилі «нуль відходів» із ціллю збереження екології та ресурсів.

У програмі заходу передбачається продаж екологічних продуктів на заміну побутовим речам, здорова їжа без пластикового упакування, продаж вживаних речей, перегляд тематичних відеорядів та лекторій.

Теми лекцій:

  1. «Натуральна та «мас-маркет» косметика: в чому різниця?» і майстер-клас із виготовлення домашньої зубної пасти від Олени Голоденко, власниця майстерні натуральної косметики «Green Valerie»;
  2. «Sustainable Fashion» дизайнер та засновниця проекту «Sustainable Fashion Pad» Яна Червінська;
  3. «Zero Waste: що це і для чого» – Леся Хом'як, проектний менеджер zero waste простору «OZERO»;
  4. «Домашнє компостування» – Олександра Патлач, активіст ГО «Зелена Генерація».

«Сьогодні вираз zero waste стає модним і асоціюються у нас із чимось екологічним. Що ж це насправді означає і хто такі «зіровейстери»? Поняття «Zero waste» прийшло до нас із Америки і включає в себе 5 правил, завдяки яким ми – люди – можемо боротися із системою надмірного споживання і берегти ресурси Землі. Приходьте до нас на захід і дізнаєтеся більше, як можна прожити день без поліетиленового пакета чи пластикової пляшки», – розповіла одна із організаторів Катерина Демидюк.

Захід розпочнеться о 12:00 та завершиться о 20:00.

Організатори: РЦ «Промінь», FeelGood Agency, еко-бренд SIMPLE.

Надрукувати
мітки:
коментарів