Поділитись:

Ремонт дороги на Рівненській завершать за два дні (відео, фото)

Середа, 27 березня 2019, 02:27

Упродовж двох днів обіцяють завершити ремонт дороги на вулиці Рівненській в Луцьку.

Про це розповідає Суспільне.

На вулиці Рівненській працівники «Луцькавтодору» вирізають на дорозі ями для ремонту. В окремих місцях вони до 10 метрів у довжину.  Станом на 9:30 ранку  дорожники працюють. Водій таксі Петро Коржен каже: їздить цією дорогою щодня, через ремонт є ризик аварійних ситуацій:

«Яму, якщо вирив, то треба латати, а не бити колеса. За дорогою не дивишся, більше на ями, замість того щоб слідкувати за дорогою».

Водій Микола Ничипурук, каже: намагався об’їхати яму, через інтенсивний рух не вдалося – авто поламалося:

«Дорога паршива, зловив яму – вбив колесо, то що я можу сказати».

Ремонт здійснюють біля зупинки громадського транспорту, маршрутні таксі та тролейбуси стають в різних місцях. Лучанка Світлана Ващук говорить, що не встигає дійти до автобуса:

«Попросила щоб зупинили і нам двом інвалідам як тепер?! Все для людей… лише гірше і гірше. Бачите, саме ремонтують і не знаю де стає: чи тут чи там, от пішли в те місце, де ставали, а вони раніше почали ставати. Будь ласка, ще й ноги можна покрутити».

Коли завершать ямковий ремонт на вулиці Рівненській, розповідає керівник ремонтної бригади Сергій Шевчук:       

«Цю яму, яку вирізають, коли будуть латати? – Сьогодні. – А далі по вулиці? – Дубнівська, 66 – усі питання туди… Всі ями, які тут зроблені – сьогодні будуть залатані».

Головний інженер «Луцькавтодору» Сергій Володько сказав: обсяг роботи великий, якщо за сьогодні не встигнуть – то завершуватимуть завтра. Далі, каже головний інженер, під кінець робочого дня проведуть нараду із замовником та запланують роботу на наступні дні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без "прав", на мопедах, з гучною музикою: на Волині затримали п’яних водіїв

Надрукувати
мітки:
коментарів