Поділитись:

Триматися подалі від дерев і білбордів: волинян попереджають про вітер

Середа, 27 березня 2019, 10:00
Триматися подалі від дерев і білбордів: волинян попереджають про вітер

В Україну знову іде хвиля похолодання.

Вітряну погоду з невеликим мокрим снігом вночі та коливанням температури повітря між мінусовими та плюсовими позначками термометра синоптики прогнозують на 27 березня, – інформує "Укравтодор". 

Штормове попередження, а саме сильні пориви вітру до 15-20 м/с, оголошено в низці областей України. Це метеорологічне явище І рівня небезпеки (жовтий), тож закликають всіх користувачів доріг бути максимально уважними та обережними. За вітряної погоди варто триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та уникати перебування поблизу великих дерев, особливо тополь, не паркувати поруч з ними автотранспорт.

Водночас, зважаючи на такі погодні умови, 26-27 березня на волинських дорогах місцями можлива ожеледиця. Задля недопущення аварійних ситуацій на автошляхах та зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та бути обачними за кермом.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення Волині можна телефонувати за номером (0332) 78 54 69 до чергового диспетчера Служби автомобільних доріг у Волинській області, який працює цілодобово.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку автомобіль влетів у дерево (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024