Поділитись:

У луцькому ЦНАПі нагадали, як швидко укласти шлюб

Середа, 27 березня 2019, 11:51
У луцькому ЦНАПі нагадали, як швидко укласти шлюб

Уже понад два роки у Центрі надання адміністративних послуг міста Луцька можна швидко і без зайвих довгих процедур та очікування узаконити свої стосунки, взявши участь у пілотному проекті “Шлюб за добу”.

Лише за день, 25 березня, у приміщенні ЦНАПу свої долі поєднали п’ять пар, – інформують на сторінці центру у Facebook. 

Зареєструвати шлюб у ЦНАПі може кожен охочий. Для цього необхідно подати заяву на реєстрацію шлюбу, пред'явити паспорт громадянина України, а іноземцю – паспортний документ, посвідку на постійне чи тимчасове проживання або інший документ, що підтверджує законність його перебування на території України. Разом з оригіналами документів, складених іноземною мовою, обов’язково подаються їхні переклади на українську мову, засвідчені нотаріально.

Особи, які раніше перебували в шлюбі, можуть зареєструвати повторний шлюб за умови пред’явлення документів, що підтверджують припинення попереднього шлюбу або визнання шлюбу не дійсним.  Вартість послуги становить 1 800 гривень.

До слова, отримавши свідоцтво про шлюб, відразу можна скористатися послугою зі зміни паспорта громадянина України, у зв’язку зі зміною прізвища (якщо реєстрація місця проживання місто Луцьк), а все завдяки комплексному наданню адміністративних послуг за моделлю “Життєва ситуація”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів