Поділитись:

Аліна Гросу виходить заміж після 4 років побачень

П'ятниця, 29 березня 2019, 00:25
Аліна Гросу виходить заміж після 4 років побачень

Українська 23-річна співачка Аліна Гросу, яка живе та працює в Росії, виходить заміж. Про це у програмі "Ранок з Україною" на каналі "Україна" розповіла її хрещена Ірина Білик, пише Gazeta.ua.

"Маленька Аліна Гросу вже виросла, вона виходить заміж у червні. Весілля відбудеться у Венеції, то ми готуємося. Думаю, в Аліни буде дві або навіть три сукні в цей день, бо її рідна тітка шиє весільні сукні. У тітки бізнес не тільки в Україні, а й за кордоном. Я, до речі, теж буду на весіллі Аліни в дуже красивій сукні", – зізналась Ірина Білик в ефірі "Ранку з Україною".

Весілля поки що були в Аліни Гросу тільки на екрані. Востаннє – під час зйомок фільму "Замок на піску", прем'єру якого покаже канал "Україна". Але тепер зірка й сама зібралась під вінець.

Аліна Гросу виходить заміж після 4 років побаченьАліна Гросу виходить заміж після 4 років побачень

Вже 4 роки Аліна зустрічається з хлопцем на ім'я Олександр. Прихильники гадають, коли ж відбудеться довгоочікуване весілля. Та й сама Аліна в інтерв'ю каналу "Україна" нещодавно заявила, що про все розповість у червні. Але головний секрет співачки розкрила її хрещена Ірина Білик уже зараз.

Співачка GROSU, колишня Аліна Гросу, випустила новий провокативний кліп на пісню "VOVA". Презентація відбулась 25 березня на офіційному YouTube-каналі виконавиці.

Це був фінальний третій епізод трилогії "Дико Любила Вову". Також в трилогію входять ролики на такі композиції Гросу, як "Дикая" і "Любила".

Аліна відома в Україні та за кордоном ще з малих років, коли прославилася завдяки своїм першим пісням "Бджілка", "Маленька любов", "Море хвилюється", "Хочу пустувати" та іншими. Популярна на початку 2000-х років юна артистка помітно змінилася і перетворилася з кумедної дівчинки з темними локонами в розкуту і сексуальну блондинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тріумф The Hardkіss і MARUV: назвали переможців музичної премії YUNA-2019

Надрукувати
мітки:
коментарів