Поділитись:

Бійки, болгарка і паспорт в урні: курйози на президентських виборах

Понеділок, 01 квітня 2019, 13:36
Бійки, болгарка і паспорт в урні: курйози на президентських виборах

На одній із виборчих дільниць у день президентських виборів побилися спостерігачі.

Так з'ясовували, хто має право зафіксувати виявлене порушення. Про це під час брифінгу розповів заступник голови ЦВК Євгеній Радченко, – інформує gazeta.ua. 

"Був зафіксований випадок, коли два спостерігачі від громадських організацій побились між собою. Цікавою була причина конфлікту – кожен з них намагався відвоювати собі право зафіксувати порушення виборчого законодавства. Це дуже хороший приклад того, що спостерігачі працюють добросовісно", – розповів Радченко.

Він не зазначив, в якій саме області це сталось і чи були притягнуті до відповідальності забіяки.

"Ще один випадок курйозний – на Львівщині загубили ключі від металевої шафи, тому відкривали її за допомогою болгарки. Жоден бюлетень не постраждав, голосування було організовано і почалося вчасно", – повідомив заступник голови ЦВК.

На Сумщині чоловік намагався з'їсти бюлетень. Члени комісії це побачили і вийняли бюлетень з рота цього виборця. Пояснити свої дії він не зміг. На Буковині виборець перестарався і разом із бюлетенем кинув до урни для голосування свій паспорт. Ще один курйоз виявили уже під час підрахунку голосів. На Хмельниччині один із виборців проголосував за усіх – позначив у бюлетені усіх кандидатів хрестиком, а одного – "галочкою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів