Поділитись:

З'явилися деталі смертельної ДТП за участі 9-річного хлопчика (відео)

Понеділок, 01 квітня 2019, 22:25
З'явилися деталі смертельної ДТП за участі 9-річного хлопчика (відео)

Розповіли деталі смертельної аварії, яка трапилася на вулиці Польовій у Луцьку 31 березня.

Чоловік, який відмовився називати своє ім`я та прізвище розповів, аварія трапилася поблизу його будинку:

"Був в будинку з дружиною, то був такий удар, шо в хаті почули. Казали ці хлопці, що з ним каталися, що він стояв взагалі на обочині."

Чоловік каже, що від удару дитину відкинуло приблизно на 10 метрів, велосипед залишився під заднім колесом автомобіля.

Розповідають про аварію ще двоє місцевих мешканців, які живуть у мікрорайоні Вересневе.

"Їхав він мінімум 80. Бо ще ми стояли з хлопцями і казали: кинути йому цеглину в лобове і тут тільки "гах" і все, іскри пішли з-під машини. Велосипед був під машиною. На велосипед взагалі ніхто не дивився. Його і видно не було. Ще старший хлопчик був. Ще є лишився", – каже місцевий мешканець Сергій.

"Хлопчик стояв по лівій стороні смуги. Вдарила машина і перекинула аж на іншу сторону. Водій їхав із шаленою швидкістю, бачило дуже багато свідків. Тут така смуга, що потрібно їхати 30 км/год. Ми хочемо щоб водій був наказаний", – ділиться Христина Приймачок, місцева мешканка.

На момент прибуття карети швидкої у дитини були відсутні пульс та дихання – розповів завідувач Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги Андрій Абрамов. На виклик прибули дві катери швидкої допомоги. Хлопчика намагалися реанімувати.

Андрій Абрамов, завідувач Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги : "В дитинки виявилися травми несумісні з життям. Хоча видно було ознаки, що вкрай тяжкі ушкодження. Всеодно дитинку взяли й проводили реанімаційні заходи більше 45 хвилин, ну на жаль вони виявилися не ефективними."

Правоохоронці, що прибули на місце ДТП, ознак сп'яніння у водія не виявили, каже речник Головного управління Нацполіції області Віктор Гомоль. Швидкість, з якою рухалося авто на момент наїзду на дитину, нині встановлюють.

Віктор Гомоль, речник Головного управління Нацполіції Волині:

"Автомобіль "Volkswagen " допустив наїзд на 9-річного велосипедиста який рухався у попутному напрямку. Попередньо встановлено, що водій не перебував у стані сп'яніння. Проводиться досудове розслідування у ході якого будуть встановлені всі деталі цієї летальної ДТП. У тому числі з якою швидкістю рухався транспортний засіб."

За фактом дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці відкрили карне провадження. Якщо вину водія доведуть – йому загрожує ув’язнення строком від 3 до 8 років. Свідків ДТП поліція просить звернутися на лінію 102 або у слідче управління за адресою місто Луцьк вулиця Винниченка 11.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на трасі “Львів–Луцьк”: легковик врізався в маршрутку (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів