Поділитись:

Підробіток для студентів*

Вівторок, 02 квітня 2019, 12:26
Підробіток для студентів*

Чимало студентів (переважно ті, яким не виплачують стипендію) зазнають труднощів з грошима. Одні звертаються за допомогою до батьків, а інші вирішують заробити. Благо, можливості є. Але куди візьмуть людини, яка не має досвіду? Чи можна студенту отримувати нормальний заробіток?

Якщо докласти зусиль, то все вийде. Факт підробітку можна знайти на сайті hh.ua, розглянемо цікаві варіанти.

 

Оператор call-центру

Завдання такого фахівця полягає в прийомі вхідних дзвінків і при необхідності в здійсненні дзвінків клієнтам. Він консультує з різних питань, оформляє замовлення.

Фахівці на дзвінки потрібні таким службам, як доставка їжі, таксі, інтернет-провайдери, мобільні мережі та ін. На сайті HeadHunter таких вакансій дуже багато, а умови роботи найчастіше ідеальні для студентів.

Графік може бути різним, завдяки чому вдасться підібрати підходящий. Деякі роботодавці розглядають індивідуальний графік. Важливо мати грамотну мову, чітку дикцію.

Середній заробіток в місяць: 4000 - 5500 гривень.

 

Промоутер

Такий працівник рекламує товари / послуги. Це відбувається на відкритті магазину, торгового центру та ін. Можна знайти і сезонну, і цілорічну роботу.

Середній заробіток в місяць: 4500 - 6500 гривень.

 

Розповсюджувач листівок

Потрібно стояти на конкретному місці і вручати перехожим листівки. Значних розумових і фізичних витрат така праця не вимагає. Особливість полягає лише в погодних умовах: взимку працювати буде холодно, а влітку - жарко.

Середній заробіток за годину: 20 - 35 гривень.

 

Розклейщик оголошень

Розумових зусиль така робота не вимагає: потрібно просто розклеїти багато оголошень на певній території. Важливо бути фізично витривалим, тому що доведеться багато ходити.

Середній заробіток за одне оголошення становить 0,35 - 0,60 копійок.

 

Аніматор

Це людина, яка вміє перевтілюватися в різних персонажів, створити веселу обстановку, проводити цікаві конкурси. Це відмінна підробіток для тих, хто любить дітей.

Аніматори можуть знадобитися на різні дитячі свята, дитячі ранки, квести, шоу-програми. Потрібно мати певний талант, щоб сподобатися людям. Головними глядачами будуть діти. Важливо розуміти, що вони непередбачувані, і потрібно зробити так, щоб діти сміялися.

Середній заробіток в місяць: 5000 - 6000 гривень.

Підробіток для студентів*

 

Касир, продавець

Такі фахівці потрібні майже повсюдно. Але найбільш часто вони потрібні закладам громадського харчування та супермаркетам. Можна підробити продавцем в магазині і продовольчих, і непродовольчих товарів. Ще можна влаштуватися в компанію, яка надає ті чи інші послуги (наприклад, в боулінг-клуб або в кінотеатр).

Головна особливість такої роботи полягає в тому, що тут доведеться рахувати гроші. Співробітник повинен бути уважним.

Середній заробіток в місяць: 3000 - 5000 гривень.

Підробіток для студентів*

Кур'єр

Такий фахівець доставляє товари за конкретною адресою. Кур'єри потрібні службам доставки продукції з інтернет-магазинів, їжі, квітів та інших товарів.

Тут важлива хороша фізична підготовка. Також важливо знати вулиці Харкова, що дозволить заощадити масу часу і сил. Можна використовувати електронний гаджет, в якому буде завантажена карта міста. Краще купити загальний проїзний (це дозволить заощадити на проїзді).

Середній заробіток в місяць: 2500 - 4000 гривень.

Будь-яка із зазначених вище робіт сприятиме набуттю нових навичок, а значить, подальшого професійного росту. Студенту вдасться отримати нові знання і безцінний досвід.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
10 квітня 2024
16:34
04 квітня 2024
25 березня 2024
08 березня 2024
05 березня 2024
15 лютого 2024
11 лютого 2024
09 лютого 2024