Поділитись:

Поїздом до Польщі: пасажирів більше не будитимуть в "Ягодині" для контролю

Вівторок, 02 квітня 2019, 14:01

Для покращення обслуговування пасажирів з 5 квітня проходження прикордонного й митного контролю в поїзді № 67/68 Київ-Варшава переноситься зі станції "Ягодин" на станцію Київ-Пасажирський в обидва напрямки.

Відтак, пасажири мають зайняти свої місця в поїзді не пізніше як за 25 хвилин до його відправлення зі станції Київ-Пасажирський, – інформує прес-служба Укрзалізниці. 

У зв’язку з вказаними змінами щодо проведення прикордонного й митного контролю в поїзді № 67/68 Київ-Варшава частково змінюється графік курсування цього поїзда. За оновленим графіком він курсуватиме з 5 квітня з Києва та з 4 квітня з Варшави.

У квитках пасажирів поїзда № 67/68 Київ-Варшава зі станції Київ-Пасажирський буде вказаний час відправлення 18:48 (замість 19:13 згідно з розкладом). Звертаємо увагу, що саме до цього часу пасажири поїзда повинні пройти митний контроль, який здійснять працівники Державної фіскальної служби у вестибюлі вокзалу Київ-Пасажирський на виході до перону першої колії. Митники перевірять наявність квитків, паспортів, оглянуть багаж пасажирів. Після проходження митного контролю пасажирам буде дозволено пройти на перон та здійснити посадку в поїзд. Просимо пасажирів уважно планувати трансфер до вокзалу, адже ті пасажири, які не здійснили посадку до 18:45, у поїзд № 67/68 Київ-Варшава не допускатимуться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів