Поділитись:

У луцькому ЦНАПі видаватимуть "права" і реєструватимуть авто

Вівторок, 02 квітня 2019, 16:00
У луцькому ЦНАПі видаватимуть

Луцька міська рада підписала угоду про співпрацю з Регіональним сервісним центром МВС у Волинській області щодо надання деяких послуг сервісних центрів МВС у ЦНАПі.

Підписання угоди відбулося 2 квітня, – інформують на сторінці Центру надання адміністративних послуг Луцька у Facebook. 

Отож, через ЦНАП у місті Луцьку будуть надаватися послуги з:

  • обміну посвідчення водія (без складання іспитів);
  • видачі нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого;
  • державної реєстрації нового транспортного засобу (без огляду);
  • перереєстрації транспортного засобу, у зв’язку із зміною найменування та адреси юридичних осіб, прізвища, імені чи по батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками траспортних засобів, установлення газового обладнання.

“Лучани вже звикли до того, що ЦНАП – це єдине місце, де вони можуть в комфортних умовах отримати необхідні адміністративні послуги. На сьогодні їх вже 420, а це найбільша кількість послуг в Україні, – наголосив в.о. міського голови Григорій Пустовіт. – Послугами Регіонального сервісного центру МВС у ЦНАП зможуть скористатися не лише лучани, але й жителі області”.

“ЦНАП у місті Луцьку – це другий ЦНАП після міста Києва, який надаватиме послуги сервісних центрів МВС безпосередньо, через адміністраторів департаменту, – розповіла директор ЦНАП Лариса Карп’як. – Адміністративний збір за надання цих послуг буде надходити у міський бюджет. Для зручності мешканців міста не вистачає надання у ЦНАП послуг ДФС України, зокрема присвоєння ідентифікаційного коду громадянам. Оскільки ЦНАП вже видає документи актів цивільного стану, зокрема свідоцтво про народження дитини, то отримання малюком відразу ще й ідентифікаційного коду було б досить доречним”.

Про точну дату отримання послуг Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області через адміністраторів ЦНАП повідомлять додатково. 

Попри збільшення кількості адміністративних послуг, сервісне ослуговування громадян у ЦНАП не зміниться. Буде можливість попереднього запису на зручний день та час як при особистому зверненні у департамент, так і онлайн на Порталі електронних сервісів Волині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів